Valitse Carmenia mai­se­ma­suun­nit­te­li­jak­se­si

Etsitkö maisemasuunnittelijaa projektiisi, mutta et ole varma, kenet valita ja miksi? Anna meidän kertoa, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät!

Carmenian tiimi

Olemme Carmenia, neljän koulutetun ja kokeneen asiantuntijan ympäristösuunnittelutoimisto. Kaikilla tiimissämme on hortonomin koulutus maisemasuunnittelun koulutusohjelmasta sekä myös muita alan opintoja. Palvelemme Oulusta käsin asiakkaita ympäri Suomen. 

Me Carmenian yrittäjät, Meeri ja Johanna, olemme pyörittäneet Carmeniaa jo vuodesta 2010 lähtien. Tiimiimme kuuluu myös maisemasuunnittelijat Aila ja Maria. Vuosien varrella olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme ja nykyisin teemmekin maisemasuunnittelua monipuolisesti sekä yksityisasiakkaille että taloyhtiöille. Suunnittelemme lisäksi päiväkoti- ja koulupihoja sekä teemme myös leikki- ja liikuntapaikkojen turvatarkastuksia ja pihaneuvontaa. Meiltä löytyy siis monipuolisesti osaamista kaikkiin maisemasuunnittelun tarpeisiisi.


Lue täältä lisää Carmenian synnystä sekä tiimistä.

Miksi valita meidät?

Me Carmenialla

  • omaamme rautaisen ammattitaidon
  • kuuntelemme asiakasta
  • olemme avoimia kaikenlaisille ideoille
  • menemme aina positiivisella asenteella läpi haasteiden
  • koulutamme itseämme jatkuvasti

Maisemasuunnitelijan työ on kutsumuksemme, ja nautimme aidosti työstämme. Onnistumisen mittarinamme on aina asiakkaan tyytyväisyys. Antoisinta työssämme onkin asiakkaiden pihaongelmien ratkaiseminen ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen. 

Vuoropuhelu asiakkaan kanssa on meille todella tärkeää. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja huolia, ja pidämme huolen, että prosessi sujuu saumattomasti ja kustannustehokkaasti.  

Kouluttaudumme jatkuvasti lisää. Viimeisimpänä kävimme koko toimiston voimin Häme University of Applied Sciences, HAMK järjestämän Kestävän kehityksen koulutuksen ympäristösuunnittelijoille. Meeri on suorittanut lisäksi Green Care -kurssin. Meille myös kestävä kehitys on tärkeä arvo suunnittelussa.

Osaamisestamme meillä onkin näyttöä positiivissa asiakaskokemuksissa ja tyytyväisissä asiakkaissa. Näin kertoo esimerkiksi asiakkaamme Leena:

”Kiitos asiantuntevasta pihaneuvontakäynnistä! Vaikka minulla oli aika selkeä ajatus siitä mitä pihalta toivon, sain silti paljon uusia käytännön vinkkejä toteutukseen. Ulkopuolinen ammattilainen näkee pihan eri silmin ja osasi antaa tuoreita vaihtoehtoja pohdittavaksi. Sellaisia realistisesti toteutettavissa olevia ideoita, mitkä eivät olleet juolahtaneet omaan mieleen ollenkaan! Käynnin aikana ehdimme myös rauhassa käydä läpi pihalla jo kasvavat kasvit ja sain vastauksia kysymyksiini. Nyt on motivaatiota kääriä hihat ja alkaa hommiin, koska sain konkreettisia neuvoja esimerkiksi kasvien leikkaamiseen, siirtämiseen ja hoitoon.”

Työniloa ja positiivista meininkiä

Olemme sekä työkavereita, että ystäviä. Olemme tunteneet toisemme jo 17 vuoden ajan, kouluajoista saakka. Ystävyyssuhteemme on meille tärkeä voimavara ja kannattelee hankalissakin tilanteissa. Yrittäjävuosien aikana meitä onkin usein luultu jopa siskoiksi tai serkuksiksi. Yhteistyömme sujuu saumattomasti ja rennosti, aina iloisissa merkeissä.

Lähde siis seuraavaan projektiisi meidän kanssa, ja saat takuulla ammattitaitoista ja antaumuksellista työtä.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!