Maisemasuunnittelijat ry yritysjäsen logo

Palvelemme Oulusta käsin asiakkaita ympäri Suomen yli 10 vuoden työkokemuksella. Carmenia Oy on Maisemasuunnittelijat ry:n yritysjäsen sekä KESY-toimija.

Meeri Alatalo

toimitusjohtaja, osakas, projektipäällikkö, hortonomi (AMK)
meeri.alatalo@carmenia.fi
045 3210 116

Johanna Rahko

osakas
projektipäällikkö, hortonomi (AMK)
johanna.rahko@carmenia.fi

Aila Taskila

maisemasuunnittelija
hortonomi (AMK)
aila.taskila@carmenia.fi

Mari Ylikauppila

maisemasuunnittelija
hortonomi (AMK)
mari.ylikauppila@carmenia.fi

Maisemasuunnittelijana Carmenialla

Carmenia syntyi halusta tuottaa parempaa ympäristöä asiakkaidemme tarpeisiin. Onnistumisemme mittari onkin aina ollut asiakkaan tyytyväisyys. 

Meille jokainen projekti on innostava haaste ja toimintamme kulmakiviin kuuluukin rohkeus ja luottamus. Kaikilla tiimimme jäsenillä on hortonomin koulutus maisemasuunnittelun koulutusohjelmasta sekä lukuisia muita alan opintoja täydentämässä vahvaa osaamistamme, jota kehitämme jatkuvasti. Olemme kaikki suorittaneet myös HAMK:n Kestävän kehityksen koulutuksen. Carmenia onkin myös KESY-toimija. 

Tiimissämme on ideoille tilaa ja jokainen projekti hoituu aina ammattimaisesti ja joustavasti alusta loppuun asti.Mielestämme toimiva tiimityöskentely on ensiarvoisen tärkeää menestyvälle yritykselle. Olemme ylpeitä omistautuneesta ja taitavasta tiimistämme, jonka kanssa teemme töitä kiitollisina päivittäin. Mikäli työ Carmenian tiimissä kiinnostaa, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. 
Voit lukea lisää Carmenian tiimistä blogistamme täältä.