Yh­teis­työ­ver­kos­to on pi­ha­suun­nit­te­li­jal­le­kin tärkeä

Hyvän yhteistyöverkoston merkitys on hyvin tärkeää monelle yritykselle, niin myös Carmenialle. Hyvien kumppaneiden löytämiseksi täytyy koko ajan olla silmät ja korvat auki, sillä koskaan ei tiedä minkä nurkan takaa hyviä kumppaneita tulee vastaan.

Tällä viikolla toteutimme yhdessä Sovipihojen kanssa muutoksia asiakkaamme pihalle. Jotta työmaan onnistui toteuttaa, tarvittiin lisäksi muun muassa taimiston, vaihtolavan kuljettajan, tavarantoimittajan sekä myöhemmässä vaiheessa vielä sähköasentajan palveluita. Pienellä yrityksellä kun ei ole kaikkea omasta takaa, onnistuu työt parhaiten yhteistyössä muiden pienten yritysten kanssa.

Yhteistyö vaatii luottamusta toiseen osapuoleen, Carmenia Oy on saavuttanut Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän hyvän Rating Alfa -luottoluokituksen. Luokitus kertoo yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Erilaiset luokitukset helpottavat osaltaan entuudestaan tuntemattomaan yritykseen tutustumista ja luottamuksen rakentamista.

Suomen vahvimmat AA sertifikaatti Carmenia Oy:lle