Ta­lo­yh­tiö­pi­han neu­von­ta­käyn­ti

Taloyhtiöpihan neuvontakäynti

Pihan rooli taloyhtiölle on merkittävä, se vaikuttaa suuresti asukkaiden jokapäiväiseen elämään, sekä myös toimii taloyhtiön käyntikorttina ja ensivaikutelman antajana. Me Carmenialla ymmärrämme tämän syvällisesti vuosien pihasuunnittelukokemuksemme ansiosta. Tarjoamme asiantuntevaa pihaneuvontaa kaiken kokoisille taloyhtiöpihoille.

Pihaneuvontakäynnin avulla taloyhtiö saa ratkaisuja, joiden avulla parantaa pihan käyttömukavuutta ja yleisilmettä. Pihaneuvontakäynnillä voidaan ideoida uudistuksia vanhalle pihalle, etsiä ratkaisuja pihan ongelmakohtiin, sekä käsitellä muita asiakasta askarruttavia kysymyksiä taloyhtiöpihaan liittyen.

Pihaneuvontakäynnin tavoitteet

Neuvontakäynti tarjoaa arvokasta tietoa ja näkemyksiä pihan suunnitteluun ja kunnostamiseen liittyen. Se on erinomainen tapa saada ammattilaisten näkemys pihan nykytilasta ja mahdollisista parannuksista.

Neuvontakäynnillä usein esille nousevat uudistukset jakautuvat yleensä kahteen pääkategoriaan: toiminnalliset uudistukset ja viihtyisyyden lisääminen.

Toiminnallisia uudistuksia ovat esimerkiksi:

  • Vanhan jätepisteen uudistaminen
  • Leikkialueen välineistön tai turva-alustojen uudistaminen voimassaolevien turvallisuusstandardien mukaisiksi
  • Pihan kulkureittien tai liikennejärjestelyiden saaminen sujuvimmiksi

Viihtyisyyttä lisääviä tekijöitä ovat esimerkiksi:

  • Ylikasvaneen tai ränsistyneen kasvillisuuden siistiminen tai uudistaminen kokonaan
  • Pinnoitteiden uudistaminen
  • Pihan hoidon helpottaminen

Carmenian pihaneuvontakäynti

Mikäli kyseessä on vanha, uudistusta kaipaava piha, paras aika neuvontakäynnille on lumettomaan aikaan, jotta pihan kunto ja kasvillisuus on nähtävissä. Carmenian pihaneuvontakäynnin hinta on 320 euroa (sis.alv.24%).

Pihaneuvontakäynnille taloyhtiöpihalla voivat osallistua yhtiön päätöksen mukaan esimerkiksi isännöitsijä, hallitus, pihatoimikunta tai kaikki osakkaat/asukkaat. Yhdessä pohdimme, millainen piha palvelee parhaiten yhteisöä – ottaen huomioon kaikki ideat ja toiveet. Käynnin aikana osallistujat voivat aktiivisesti kirjata ylös esille nousevia asioita.

Taloyhtiöpihan neuvontakäynnin kesto riippuu pihan koosta ja käsiteltävistä asioista. Yleensä noin 1–2 tuntia riittää hyvin käymään läpi pihan ja asiakkaan kysymykset.

Pihaneuvontakäynnin jälkeen

Nimensä mukaisesti neuvontakäynti on siis kertaluontoinen käynti, johon ei sisälly kirjallista raporttia tai suunnitelmaa. Voimme kuitenkin jatkaa yhteistyötä vielä neuvontakäynnin jälkeenkin taloyhtiön tarpeen mukaan.

Taloyhtiö voi esimerkiksi tilata neuvontakäynnin perusteella pihasuunnittelijan piirtämän pihasuunnitelman pihan uudistuksista. Hyvitämme neuvontakäynnin osuuden suunnittelun hinnasta, jos pihasuunnitelma tilataan heti neuvontakäynnin jälkeen.

Varaa pihaneuvontakäynti

Jos taloyhtiöpihallanne on ratkaistavia ongelmia, tai kaipaatte tuoretta ja ammattitaitoista näkemystä, Carmenia on valmiina auttamaan. Meidän intohimomme on suunnitella toimivia piharatkaisuja ja auttaa asiakasta pihan ongelmakohdissa ja uudistuksissa.

Neuvontakäyntiemme asiakaspalautteen mukaan olemme helposti lähestyttäviä ja meiltä uskaltaa kysyä itsestä hieman tyhmiltäkin tuntuvia pihakysymyksiä. Tämä onkin tavoitteemme, kaikkea saa kysyä!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkotaan taloyhtiönne pihaongelmat.