Pi­ha­suun­nit­te­lua ja vi­her­ra­ken­ta­mis­ta

MEDIATIEDOTE, julkaisuvapaa heti

Oululainen ympäristösuunnittelun ammattilainen Carmenia Oy laajenee yritysostolla

Ympäristösuunnittelutoimisto Carmenia Oy on ostanut osake-enemmistön toisesta paikallisesta yrityksestä, Viherrakennus Pihakukot Oy:stä. Siitä tulee Carmenia Oy:n tytäryhtiö, jonka uutena toimitusjohtajana aloittaa Carmenia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Meeri Alatalo. Vähemmistöosakkaana jatkaa Pihakukkojen aiempi osakas Timo Karsi.

Selkeitä synergiaetuja

Vuonna 2010 perustettu Carmenia Oy on tähän saakka keskittynyt eritoten pihasuunnitteluun. Meeri Alatalon mukaan toiminnan laajentaminen oli jo jonkin aikaa ollut hänen ja yhtiökumppani Johanna Rahkon tavoitteena ja kun tällainen tilaisuus tarjoutui, he päättivät tarttua siihen.

–  Nyt tehdyllä yrityskaupalla palveluvalikoimamme täydentyy siten, että pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua saman katon alta aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon; juuri tämä meillä olikin tavoitteena, Alatalo toteaa ja jatkaa;

–  Kaupalla on myös henkilöstövaikutuksia eli tulemme palkkaamaan jonkin verran uutta henkilökuntaa jo kesällä 2015: tarkka määrä selviää myöhemmin.

Toiminta jatkuu kahdella nimellä

Kumpikin yritys jatkaa tässä vaiheessa omilla nimillään.
Toiminnallista jakoa tullaan tekemään sikäli, että Carmenia keskittyy pihasuunnittelupalveluiden toteuttamiseen ja edelleen kehittämiseen, kun taas suunnitelmien toteutus eli viherrakentaminen ja viheralueiden hoitopalvellut tulevat Pihakukkojen puolelta.

Kukkaistutuksia

–  Luonnollisesti tulemme toteuttamaan myös kaikkien muidenkin suunnittelemia kohteita, joten tervetuloa vain kaikki uudetkin asiakkaat, Alatalo sanoo.

Laatu edellä jatkossakin

Alatalon mukaan yritys ei jatkossakaan aio kilpailla pelkästään hinnalla, vaan panostaa laatuun ja asiakaspalveluun.

–  Meille yrittäjinä on kaiken A ja O, että asiakas saa meiltä tarvitsemansa palvelut vaivattomasti ja joustavasti ilman turhia välikäsiä ja sen eteen tulemme tekemään hartiavoimin töitä myös tulevaisuudessa, Alatalo vakuuttaa.

Lisätietoja:
Meeri Alatalo
045 3210 116
meeri.alatalo(at)carmenia.fi

www.carmenia.fi
www.pihakukot.fi