Palvelut

Suunnittelu

Carmenia Oy tekee pihasuunnitelmia omakoti- ja rivitalopihojen lisäksi vapaa-ajan asuntojen pihoille sekä taloyhtiöille ja yrityksille. Suunnittelemme myös julkisia kohteita, kuten puistoja sekä koulujen ja päiväkotien pihoja. Lue lisää!

Pihaneuvonta

Tarvitsetko opastusta kasvien hoitoon tai kiveysalueen ladontakuvion valintaan? Apua pihan ongelmakohtiin saa myös pihaneuvontakäynnillä. Lue lisää!

Leikki- ja liikuntapaikkojen turvatarkastukset

Carmenia Oy tekee leikki- ja liikuntapaikkojen turvatarkastuksia muun muassa taloyhtiöiden pihoille. Palveluksessanne on sertifioitu tarkastaja. Lue lisää!

Viherrakentaminen ja viheralueiden hoitotyöt

Carmenia Oy tekee tiivistä yhteistyötä Viherrakennus Pihakukot Oy:n kanssa. Pihakukot rakentaa kaikenlaisia pihoja aina yksittäisistä rivi- ja omakotitalopihoista laajempiin taloyhtiöiden pihoihin. Toteutus voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti koko pihalle tai tarpeen mukaan osalle pihaa, esimerkiksi vain kiveyksille, istutuksille tai sisäänkäynnin läheisyyteen. 

Myös hyvin suunniteltu ja toteutettu piha vaatii säännöllistä hoitoa näyttääkseen hyvältä. Teemme esimerkiksi puiden ja pensaiden leikkauksia, istutusryhmien kitkentää ja lannoitusta sekä kesäkukkien istutuksia. Yhdessä voimme toteuttaa pihasi uudistamisen kokonaisvaltaisesti sisältäen pihasuunnittelun, viherrakentamisen sekä pihan hoidon.  Lue lisää!

 

Meiltä saatte myös lahjakortteja, joilla lahjakortin saaja voi maksaa kaikkia tarjoamiamme palveluja.

 

Mikäli sopimuksiin liittyviä erimielisyyksiä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.