Yritys

Carmenia Oy on vuonna 2010 perustettu ympäristösuunnittelutoimisto, joka suunnittelu- ja konsultointipalvelujen lisäksi auttaa teitä ympäristönne rakentamisessa ja hoidossa. Suunnittelemme omakoti- ja rivitalopihoja, vapaa-ajan asuntojen pihoja, taloyhtiöiden pihoja, yritysten pihoja sekä julkisia kohteita. Palveluistamme on kerrottu tarkemmin Palvelut -sivulla.

Toimimme ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaalla, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa. Carmenia Oy on Maisemasuunnitelijat ry:n yritysjäsen. Palveluksessanne ovat maisemasuunnittelijat Meeri Alatalo ja Johanna Rahko.

Meeri Alatalo (os. Käkelä) on suorittanut hortonomin (AMK) tutkinnon vuonna 2009, leikkipaikkojen suunnittelijaksi ja tarkastajaksi hän sertifioitui vuonna 2015. Meerillä on työkokemusta viheralueiden suunnittelusta, ylläpidosta sekä viherrakentamisesta ja viherrakentamisen työnjohdosta. Meeri on ollut Maisemasuunnittelijat ry:n hallituksen jäsen 2010-2018.

 

Johanna Rahko (os. Niskanen) on suorittanut puutarhurin tutkinnon vuonna 2005 sekä hortonomin (AMK) tutkinnon vuonna 2009. Työkokemusta Johannalla on niin viheralueiden suunnittelusta ja ylläpidosta kuin viherrakentamisestakin. Johanna on Maisemasuunnittelijat ry:n jäsen.