Käyttöehdot ja tietosuoja

Verkkosivujen käyttöehdot

Keräämme verkkosivuillamme käyttäjätietoja, jotta voisimme parantaa sivujemme palvelua. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden tai muiden tekniikoiden avulla. Carmenia.fi-sivustolla käytetään evästeitä eli ns. cookie-toimintoa käyttäjien tunnistamattomaan seurantaan. Kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi käyttäjän laitteen ip-osoite, laitteen tyyppi ja selaimen tyyppi ja versio sekä sivuilla vietetty aika. Verkkosivuja käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste

Carmenia Oy kerää ja käsittelee yksityisasiakkaiden ja yritysasiakkaiden yhteyshenkilöiden henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä muun vallitsevan lainsäädännön mukaisesti. Tässä selosteessa kerromme sinulle tietojesi käsittelyn perusteista ja tiedotamme sinulle oikeuksistasi omiin tietoihisi liittyen.

Tämä seloste kattaa asiakasrekisterissämme olevat henkilötiedot. Käytämme asiakasrekisteriä ympäristösuunnittelupalvelujen tuottamiseen, asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin. 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Carmenia Oy
Hiltusentie 25 B 7
90620 OULU

Sähköposti: toimisto(a)carmenia.fi
Puh: 045 3210 116

Yhteyshenkilö: Meeri Alatalo, etunimi.sukunimi(a)carmenia.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen peruste Carmenia Oy:n asiakkaiden henkilötietojen käsittelylle on sopimussuhde. Peruste niiden henkilöiden tietojen käsittelylle, jotka eivät vielä ole asiakkaitamme, on rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

Henkilötietoja käsitellään asiakas- ja sopimussuhteen ylläpitämiseksi, laskutuksen ja asiakaspalvelun hoitamiseksi sekä myynnin ja markkinoinnin mahdollistamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään seuraavat yhteystiedot:
- nimi
- osoite
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero

Lisäksi rekisteriin kerätään seuraavat asiakastiedot:
- asiakasnumero
- tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista
- tiedot laskuttamisesta

Tietolähteet

Säännönmukaisia tietolähteitä ovat:
- asiakkaan antamat tiedot 
- yritysten internetsivut ja muut julkiset lähteet, kuten ytj.fi-sivusto

Tietojen luovutus

Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille yrityksille tai tahoille.

Käytämme joissain toiminnoissamme yhteistyökumppaneita, jotka käsittelevät henkilötietoja Carmenia Oy:n pyynnöstä ja Carmenia Oy:n määrittelemiin tarkoituksiin. Näitä toimintoja ovat erityisesti tarjouspyynnöt asiakkaan puolesta, perintä ja kirjanpito. Edellytämme ja pyrimme varmistamaan jatkuvasti, että kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja tietosuojalakia.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Yrityksen uutiskirjeet toimitetaan EU:n ulkopuolella toimivan yrityksen palvelujen kautta. Yritys on sitoutunut noudattamaan tietojen käsittelyssä vaadittuja periaatteita.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakkaiden henkilötietoja sisältävät paperiset asiakirjat säilytetään lukitussa kaapissa yrityksen toimitiloissa. 

Sähköisesti käsiteltäviin tietoihin on pääsy yrityksen tietokoneilta. Koneiden luvaton käyttö on estetty suojaamalla tietokoneen sisäänkirjautuminen salasanalla. 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:
- oikeus pyytää kerätyt henkilötiedot nähtäväksi ja pyytää oikaisemaan mahdolliset virheelliset tiedot.
- oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos niitä käsitellään rekisteröidyn mielestä lainvastaisesti tai ilman asianmukaista oikeutta.
- oikeus pyytää poistamaan henkilötietojasi rekisteristä, jos niiden käsittely ei ole rekisteröidyn mielestä tarpeellista asiakassuhteen kannalta. Punnitsemme pyynnöt ja ilmoitamme, onko poistaminen mahdollista. Mikäli emme voi poistaa tietoja, ilmoitamme perustellun syyn. Jos olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Voit myös vaatia, että rajoitamme tietojesi käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
- oikeus kieltää henkilötietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin.