Apua pihan suunnitteluun voi saada myös pyytämällä suunnittelijan pihaneuvontakäynnille. Neuvontakäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana asiakkaan kanssa käydään läpi pihan jäsentelyä tai ongelmakohtia asiakkaan tarpeiden mukaan. Neuvontakäynnin aikana asiakas voi tehdä muistiinpanoja läpi käydyistä asioista.

Pihaneuvontakäynnin verollinen hinta on 280 euroa + matkakulut. Tästä palvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

”Kiitos asiantuntevasta pihaneuvontakäynnistä! Vaikka minulla oli aika selkeä ajatus siitä mitä pihalta toivon, sain silti paljon uusia käytännön vinkkejä toteutukseen. Ulkopuolinen ammattilainen näkee pihan eri silmin ja osasi antaa tuoreita vaihtoehtoja pohdittavaksi. Sellaisia realistisesti toteutettavissa olevia ideoita, mitkä eivät olleet juolahtaneet omaan mieleen ollenkaan! Käynnin aikana ehdimme myös rauhassa käydä läpi pihalla jo kasvavat kasvit ja sain vastauksia kysymyksiini. Nyt on motivaatiota kääriä hihat ja alkaa hommiin, koska sain konkreettisia neuvoja esimerkiksi kasvien leikkaamiseen, siirtämiseen ja hoitoon.”

Leena

Ota yhteyttä